2019. szeptember 13-14.-15. Százhalombatta

Hírek

2018.
aug.
29.

JÖN! JÖN! JÖN! A 25. BATTAI NAPOK: ÉRTÜNK. NEKÜNK.

A Battai Napok rendezvénysorozat keretében 2018. szeptember 15-én, szombaton 19.30 órától az Erőmű Nagyszínpadon fellép a Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar !! Jöjjön el, szórakozzunk együtt!

A Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar jelszava:

A múlt gyöngyszemeiből válogasd ki a neked tetsző elemeket, és sok ötlettel, friss lendülettel keverj belőle valami újat.

Ezzel a jelszóval indult útnak a zenekar 2003-ban. Az együttes vezetője Novai Gábor (NOVA) a GENERAL -. a DOLLY ROLL és a HUNGARIA együttes dalszerzője alapító tagja.

Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar műsora Nova ebből a korszakból írt legjobb szerzeményeiből származik. pl: Casinó Twist - Meghalok hogyha rám nézel, vagy a -Tranzisztor kor hajnalán - Isztambul Csöngess be hozzám jó barát. Ezek a dalok új ritmussal új hangszereléssel szólalnak meg és ezt erősíti Marót Viki sajátos és hiteles korszakra jellemző ének stílusa,és a kultúrvokál koreográfiája.

2017-ben vadonatúj dalokkal jelennek meg, a koncertszínpadokon. Az új dalok Marót Viki stílusában íródtak a szöveg tematikája a harmincas korosztály kérdéseit boncolgatja.

Figyelje folyamatosan a Battai Napok Facebook oldalát és a www.battainapok.hu oldalt, mert mindennap újabb és újabb fellépő nevéről rántjuk le a leplet!

25. Battai Napok. Értünk. Nekünk.