2021. szeptember 10-11. Százhalombatta

Helyszín bemutatása

Százhalombatta a Dél-Budai Kistérség legdinamikusabban fejlődő városa, gazdag történelmi múlttal és sokszínű programokkal várja látogatóit. A település az elmúlt években óriási változáson ment keresztül, mediterrán hangulatú belvárosa kiváló kikapcsolódást nyújt mindenkinek.

Magyarország dunántúli tájegységének csaknem húszezer lakosú, dinamikusan fejlődő, fiatal Pest megyei városa Százhalombatta. A város megközelítően 30 km-re, délre fekszik Budapesttől, a Dél-Budai Kistérség kiemelkedő települése, amely könnyen elérhető autóúton, autópályán, illetve tömegközlekedéssel is!

Százhalombatta története több ezer éves múltra tekint vissza. A város bővelkedik régészeti emlékekben és feltárásokban. A modern kisváros múltbéli örökségét megbecsülve, korábbi ipari jellegét megtartva, mégis megújult arculatát mutatja vendégeinek. A település neve – az itt megtalálható régészeti értékek, Európa egyik legnagyobb nemzetközi folklórfesztiválja, és a sportesemények miatt – a világ számos pontján ismert. A név hallatán azonban nem is gondolná a látogató, milyen titkokat rejt a múlt, és milyen sok élményt nyújt a jelen. A város különleges látnivalóival, számos kulturális rendezvényével, szabadidős és sportprogramjaival várja az ide érkezőket.

A Battai Napoknak a város egyik legszebb kertvárosi része, Dunafüred ad helyt, a Városi Sportközpont és a Vasút utca területén.

Szálláslehetőségek

Hotel Training***

A megújult étteremmel, sóbarlanggal, wellness részleggel felszerelt szálloda 62 kényelmes szobával várja vendégeit.
2440 Százhalombatta, Augusztus 20. utca 6.
hoteltraining@hoteltraining.hu
www.hoteltraining.hu

Halom Apartman

Modern, nagy méretű apartmanok és stúdiók jól felszerelt konyhával, fürdőszobával Százhalombatta központjában.
2440 Százhalombatta, Damjanich utca 16.
ebatta@ebatta.t-online.hu
www.halomapartman.hu

Oktán Szálló

A százhalombattai Oktán Turista- és Munkásszálló 110 db kétágyas és 8 db háromágyas szobával áll vendégei szolgálatára.
2440 Százhalombatta, Ifjúság utca 1-5.
oktanszallo@oktanszallo.hu
www.oktanszallo.hu