2019. szeptember 13-14.-15. Százhalombatta

A rendezvény

JÖN! JÖN! JÖN! A 25. BATTAI NAPOK: ÉRTÜNK. NEKÜNK.

2018. szeptember 14-15-16 között 25. alkalommal kerül megrendezésre a Battai Napok rendezvénysorozat.

Kedves Százhalombattai Lakosok!

Gyorsan elmúlt 25 év! Az első Battai Napokat 1994. szeptember 30. és október 2. között rendeztük meg. Akkor még bele sem gondoltunk, hogy ez lesz városunk legnagyobb és legnépszerűbb programja. Szinte hihetetlen, mekkora változáson ment keresztül. A folyamatos fejlődésnek köszönhetően évről évre frissülő programkínálatával és színvonalas produkcióival csábítja a városlakókat és a régióban élőket egyaránt, valamint a környező településekről, illetve a fővárosból is több tízezer látogatót vonz.

A háromnapos forgatag az idei évben szeptember 14-16. kerül megrendezésre, amely a Városi Sportközpont teljes területén várja az érdeklődőket. Hazai sztárok adnak koncertet az Erőmű nagyszínpadon, utazhatnak a gasztronómia világában az Aranyfakanál főzőversenyen és finom borokat kóstolhatnak a borfaluban. Az idén is lesz kézművesek utcája, a kisebbeket pedig az ingyenes gyermekjátszóparkban várjuk változatos programokkal. A tavalyi évhez hasonlóan a helyi tánccsoportok újra lehetőséget kapnak, hogy bemutassák tehetségüket. Állandó programjaink között szerepel az egészségügyi szűrőbusz, a lövész nyílt nap és az Erőmű Omnibusz is. Az idei, jubileumi Battai Napok rendezvénysorozat keretében lesznek új programelemek is, amelyek – reményeim szerint – sok városlakót fognak játékra csábítani.

Most is törekedtünk arra, hogy minden korosztály, a család minden tagja jól szórakozzon. A kulturális, közösségi rendezvény minden alkalommal nagyszerű lehetőség a nyár kellemes búcsúztatására, valamint a családtagokkal, rég nem látott ismerősökkel való találkozásra.

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Látogassanak ki Önök is a 25. Battai Napokra és érezzék jól magukat!

Találkozzunk a helyszínen!

Tisztelettel:

Vezér Mihály

polgármester


  

 

 

 

2017. szeptember 8-9-10.

Százhalombatta Város Önkormányzata kiemelt támogatásával idén rendezzük meg a 24. Battai Napokat, amelyen minden évben a magyar könnyűzene elismert művészeivel találkozhatnak a látogatók.

A háromnapos kavalkád közel 20 ezer embert fogad évről évre, így bátran mondhatjuk, hogy sokszínűségével és tartalmas programjaival mini-fesztivállá nőtte ki magát. A kicsiknek és nagyoknak minőségi szórakoztatást nyújtó rendezvénysorozat napjainkra mind a városlakókat, mind pedig a környező településeken élőket is városunkba csábította, így szinte „tiszteletbeli” battaiként élheti át minden látogató a programok nyújtotta élményt.

És hogy miért is vált vonzóvá minden korosztály számára a Battai Napok? Egyszerű a válasz: ez egy fesztivál, amely soha nem búcsúzik közönségétől, sokkal inkább a viszontlátás reményében köszönti látogatóit, a rendezvény közönségét, így aki egyszer megízleli milyen a battai rendezvénysorozat, az a jövőben is örömmel látogat el a különféle programokra.

 

A szórakozni vágyókat az állandó prgramokon - borfalu, vidámpark, kézműves-és kirakodóvásár, egészségsátor - túl, zenés-táncos műsorok tárháza, főzőversenyek, kutya-és macska szépségverseny várják, mintegy 25 ezer négyzetméteren.

Színvonalas programok között válogathatnak a látogatók a három nap alatt, a nagyszínpadon belföldi sztárok nagy koncertjét élvezhetik. Gondolva a kisgyermekekre, a fiatalokra, diákokra is, új programelemekkel gazdagítottuk a programokat, lehetőséget adva a helyi tehetségek bemutatkozására. Százhalombattai csoportok bemutatóival is ismerkedhetnek.

Jöjjenek el, kapcsolódjunk ki együtt, legyen ez a három nap a szórakozásé, a pihenésé, a feltöltődésé.