2021. szeptember 10-11. Százhalombatta

A rendezvény

BATTAI NAPOK 2019. szeptember 13-14-15.

 

Kedves Százhalombattai Lakosok!

Hogy rohan az idő! Az első Battai Napokat 1994-ben rendeztük meg, az idén pedig készülünk a 26.-ra! Akkor még bele sem gondoltunk, hogy ez lesz városunk legnagyobb és legnépszerűbb programja. A rendezvény folyamatos fejlődésének köszönhetően évről évre frissülő programkínálatával és színvonalas produkcióival csábítja a városlakókat és a régióban élőket egyaránt, valamint a környező településekről, illetve a fővárosból is több tízezer látogatót vonz.

A háromnapos forgatag az idei évben szeptember 13. és 15. között kerül megrendezésre, amely a Városi Sportközpont teljes területén várja az érdeklődőket. Hazai sztárok adnak koncertet, utazhatunk a gasztronómia világában az Aranyfakanál főzőversenyen és finom borokat kóstolhatunk a borfaluban. Az idén is lesz kézművesek utcája, a kisebbeket pedig a gyermek játszóparkban várjuk változatos programokkal. A tavalyi évhez hasonlóan a helyi tánccsoportok újra lehetőséget kapnak, hogy bemutassák tehetségüket. Állandó programjaink között szerepel az egészségügyi szűrőbusz, a lövész nyílt nap és az Erőmű Omnibusz.

Most is törekedtünk arra, hogy minden korosztály, a család minden tagja jól szórakozzon. A kulturális, közösségi rendezvény minden alkalommal nagyszerű lehetőség a nyár kellemes búcsúztatására, valamint a családtagokkal, rég nem látott ismerősökkel való találkozásra.

Hagyományainknak megfelelően, Önkormányzatunk támogatásának és a szponzoroknak köszönhetően minden rendezvény térítésmentesen látogatható!

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Jöjjenek el Önök is a 26. Battai Napokra!

Találkozzunk a helyszínen!

Tisztelettel:Vezér Mihály

polgármester


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

2017. szeptember 8-9-10.

Százhalombatta Város Önkormányzata kiemelt támogatásával idén rendezzük meg a 24. Battai Napokat, amelyen minden évben a magyar könnyűzene elismert művészeivel találkozhatnak a látogatók.

A háromnapos kavalkád közel 20 ezer embert fogad évről évre, így bátran mondhatjuk, hogy sokszínűségével és tartalmas programjaival mini-fesztivállá nőtte ki magát. A kicsiknek és nagyoknak minőségi szórakoztatást nyújtó rendezvénysorozat napjainkra mind a városlakókat, mind pedig a környező településeken élőket is városunkba csábította, így szinte „tiszteletbeli” battaiként élheti át minden látogató a programok nyújtotta élményt.

És hogy miért is vált vonzóvá minden korosztály számára a Battai Napok? Egyszerű a válasz: ez egy fesztivál, amely soha nem búcsúzik közönségétől, sokkal inkább a viszontlátás reményében köszönti látogatóit, a rendezvény közönségét, így aki egyszer megízleli milyen a battai rendezvénysorozat, az a jövőben is örömmel látogat el a különféle programokra.

 

A szórakozni vágyókat az állandó prgramokon - borfalu, vidámpark, kézműves-és kirakodóvásár, egészségsátor - túl, zenés-táncos műsorok tárháza, főzőversenyek, kutya-és macska szépségverseny várják, mintegy 25 ezer négyzetméteren.

Színvonalas programok között válogathatnak a látogatók a három nap alatt, a nagyszínpadon belföldi sztárok nagy koncertjét élvezhetik. Gondolva a kisgyermekekre, a fiatalokra, diákokra is, új programelemekkel gazdagítottuk a programokat, lehetőséget adva a helyi tehetségek bemutatkozására. Százhalombattai csoportok bemutatóival is ismerkedhetnek.

Jöjjenek el, kapcsolódjunk ki együtt, legyen ez a három nap a szórakozásé, a pihenésé, a feltöltődésé.