2021. szeptember 10-11. Százhalombatta

Médiaajánlat

Az idei évben rendezzük meg 22. alkalommal városunk, és egyben a régió legnagyobb könnyűzenei fesztiválját, a Battai Napokat. Szeptember második hétvégéjén, három napon keresztül, több mint tíz ezer látogatót várunk a dél-budai régióból.

A Battai Napokat azzal a céllal keltette életre Százhalombatta Város Önkormányzata 1994-ben, hogy a város lakóinak – életkortól függetlenül – minőségi, ingyenes szórakozást biztosítson. Az elmúlt több, mint két évtized során a városi rendezvény, regionális „mini” fesztivállá nőtte ki magát. A folyamatos fejlődésnek köszönhetően évről évre frissülő programkínálatávall és színvonalas produkcióival csábítja a százhalombattaiakat és a régióban élőket egyaránt.

Bizonyára sokan szurkoltak a képernyők előtt az egyik legmonumentálisabb és látványvilágában egyik leggazdagabb európai televíziós vetélkedőjét a Játék Határok Nélkült nézve. A látványos műsort egy alkalommal Százhalombatta nyert meg. Ennek kapcsán kelt életre a Játékos Városiak Találkozója (JVT), amely során helyi kötődésű csapatok mérik össze tudásukat évről évre a Battai Napokon, a város strandon kialakított pályán.

A három napos forgatag az idei évben szeptember 12-13-14-én kerül megrendezésre, amely szinte garancia a jó időre, ezáltal a látogatók ezreire. A helyszín természeti adottságai, a komfortos infrastruktúra és a számos kiegészítő családi program mind kiváló lehetőséget biztosít a szabadidő aktív, vidám eltöltésére. Ezáltal egyértelműen kijelenthető, hogy a fiatal orientált nagy fesztiválokhoz képest a Battai Napok minden korosztály számára vonzó esemény.

Rendezvényünk a programokon kívül bővelkedik megjelenési, kitelepülési lehetőségekkel. A három nap során folyamatosan egy 12 m2-es LED fal üzemel a fesztiválsátor bejáratánál, ezen kívül további egy LED kivetítőt üzemeltetünk a JVT ideje alatt a városi strandon. A rendezvény két napján ingyenes omnibusz járja a várost, mely kiváló reklámfelületet biztosít szponzorainknak. A rendezvényre közel 10 000 db A/5 méretű programfüzetet gyártatunk, amelyben csak a kreatív gondolatok szabhatnak határt a megjelenéseknek. Annak érdekében, hogy a programokról mindenki értesüljön a programfüzetet a Magyar Postával együttműködve minden százhalombattai postaládába eljuttatjuk, ezen kívül a rendezvénynek dedikált honlapot és facebook oldalt üzemeltetünk, folyamatos kampányt szervezünk a Lakihegy Rádióban, szoros együttműködésünknek hála, gyakran írnak rólunk a Százhalombattai Hírtükörben. A rendezvény több ezer négyzetméteres helyszíne lehetőséget nyújt a kitelepülésre. A három színpadon tematizált programok megkönnyítik a célcsoport elérését. A Battai Napokon pihenni vágyó közönséget folyamatosan várja a borfalu, valamint a kirakodóvásár, a játszani vágyókat pedig a vidámpark.

A Battai Napok hangulatát, hagyományát nehéz papíron átadni. Kérem, szakítson munkatársaimmal ránk néhány percet, hogy egy rövid prezentáció során színesebb képet adhassunk rendezvényünkkel kapcsolatban, valamint a személyes találkozó során az együttműködési lehetőségek tárházáról is képet mutathatnánk.